Oι Ink διασκευάζουν Tool

Oι Ink διασκευάζουν Tool

Κυκλοφόρησε το ολοκαίνουργιο single των Ink, "Sober" (Tool cover), από την Wormholedeath / The Orchard.

Το κομμάτι περιλαμβάνεται στο επερχόμενο άλμπουμ, "Whispers Οf Calliope", μια συλλογή από διασκευές προσαρμοσμένες στο ιδιαίτερο ύφος των Ελλήνων rockers.

Σε ανακοίνωσή του το συγκρότημα αναφέρει σχετικά:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με την Wormholedeath.Οι Tool ήταν πάντα μια από τις αγαπημένες μας μπάντες και κατ’ αυτόν τον τρόπο η διασκευή στο "Sober" ήταν θέμα χρόνου».

Ακούστε το εδώ .

Μείνετε συντονισμένοι στο rocking.gr για περισσότερες πληροφορίες από το επερχόμενο άλμπουμ των Ink, "Whispers Οf Calliope".

Θυμίζουμε πως οι Ink δημιουργήθηκαν τον Αύγουστο του 1999, στην Αλεξανδρούπολή.

Μετά από μια δεκαετία διαφόρων ηχογραφήσεων και διθυραμβικών κριτικών από τα ελληνικά και τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, το 2009 κυκλοφορούν το πρώτο τους επίσημο LP, "Diary", το οποίο αποτέλεσε ένα σημαντικό βήμα προς την αναγνώριση της μπάντας. Το "Diary" κυκλοφόρησε και από την αμερικάνικη δισκογραφική εταιρεία, Poison Tree Records, ενώ το single "Ophelia", το οποίο συμπεριλήφθηκε στο δεύτερό τους άλμπουμ, "Loom" (2016), χρησιμοποιήθηκε στο soundtrack της ταινίας "Drag Hell Zombies".

Η alternative ελληνική μπάντα έχει συμμετάσχει και σε μια σειρά από φεστιβάλ, παίζοντας δίπλα σε ονόματα όπως οι Faith No More, οι Fun Lovin’ Criminals, οι Clawfinger, οι Twilight Singers, οι Puressence και οι God Is An Astronaut.

Οι Ink έχουν, κατά καιρούς, συνεργαστεί με τον Craig Walker (X-Archive), τον Johnny Bacolas (Second Coming, Alice in Chains) και τον Jeff Martin (Tea Party).

Οι Ink αποτελούνται από τους Chris Tsantalis (φωνητικά), Kostas Apostolopoulos(κιθάρες), Stavros Tsantalis (ντραμς) και Kostas Ketseris (μπάσο).

0 Σχόλια