Δυο 17χρονοι προσπαθούν να καλέσουν έναν αριθμό μέσα από μια παλιά συσκευή... Απολαυστικό βίντεο


Οι διαφορές της Γενιάς Χ (εμείς) με τους Millennials ή Generation Y (1981 – 1995 ή 2000) μέχρι την Γενιά Ζ (1996 ή 2001 – 2010 ή 2015) ή ακόμη χειρότερα την Α (2011 - 2025) είναι χαώδεις. 
Όπως οι γονείς μας δεν μπορούν να λειτουργήσουν πλήρως ένα νέο smartphone έτσι και αυτά τα παιδιά δεν μπορούν να κατανοήσουν τις συσκευές του πρόσφατου παρελθόντος...
Εξέλιξη λέγεται... 

Σήμερα, μεγάλο μέρος της κοινωνικοποίησης της σύγχρονης νεολαίας πραγματοποιείται στον κυβερνοχώρο. Πολλές αξιόπιστες έρευνες αποκάλυψαν ότι ο μέσος νεαρός ξοδεύει σχεδόν τα δύο τρίτα του χρόνου του στο Διαδίκτυο. Η νεανική κοινωνικοποίηση πραγματοποιείται στο Facebook ή στο Twitter. Αυτή η πραγματικότητα περιορίζει την ικανότητα των εφήβων για υγιείς διαπροσωπικές σχέσεις.

Οι ηλικιωμένοι που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν πριν από ανατείλει η υπερσύγχρονη τεχνολογία του σήμερα κριτικάρουν το πώς οι σημερινοί έφηβοι είναι ανίδεοι από αρετές και ηθικά. 

Πολλά έφηβα αγόρια και κορίτσια δεν μπορούν να εκτιμήσουν τον κόσμο που μεγάλωσαν οι γονείς τους μακριά από τα iPod, τα iMac και τις παιχνιδομηχανές.

Τα αποτελέσματα της τεχνολογίας και οι συνέπειες στους εφήβους είναι αρκετά βαθιά τόσο με θετικούς όσο και με αρνητικούς τρόπους. 

Με τη θετική έννοια, η τεχνολογία έχει καταστήσει ευκολότερη και ταχύτερη την πρόσβαση των εφήβων σε πληροφορίες σχετικά με θέματα υγείας, μόδας, τρόπου ζωής και εκπαίδευσης. Με την αρνητική έννοια, ορισμένες πτυχές της τεχνολογίας εκθέτουν τους νέους στο έγκλημα, τη ριζοσπαστικοποίηση και άλλα δεινά...

0 Σχόλια