Δεν εμπιστεύεται ο κόσμος τους Δημοσιογράφους και τις ειδήσεις των καναλιών, ιδού η απόδειξη! Σαρώνει το ράδιο αρβύλα – Σκέφτονται να αλλάξουν ώρα τα δελτία ειδήσεων


Ότι ο κόσμος δεν θέλει πλέον να βλέπει τις ειδήσεις των καναλιών γιατί δεν τους εμπιστεύεται ήταν μια άποψη που απλωνόταν με περισσότερη ταχύτητα από  ότι διαδίδεται ο κορονοϊός στην πιο εξελιγμένη του μορφή. Τώρα έχουμε και αποδείξεις αφού σαρώνει σε τηλεθέαση η παρέα του Αντώνη Κανακη με το Ράδιο Αρβύλα που την πρώτη εβδομάδα προβολής του στο OPEN χτύπησε κορυφή στα δυναμικά κοινά 18-54 με 21,1%.

Μαλιστα τα δελτία ειδήσεων των καναλιών που παίζουν απέναντι του, με εξαίρεση το δελτίου του Σταρ που κρατάει γερα, σκέφτονται να αλλάξουν ακόμη και ώρα για να ξεφύγουν και να μην παίζουν απέναντι τους.

Η αγαπημενη παρέα που βγαίνει ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη, του Αντώνη Κανάκη, του Γιάννη Σερβετά, του Χρήστου Κιούση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, του Κωστάκη που εκτελεί χρέη floor manager και του περιβόητου πασοκτζή στις κάμερες, χάριςε απλόχερα χιούμορ και ενέργεια κερδίζοντας το τηλεοπτικό κοινό.

Κατά μέσο όρο 1.510.000 τηλεθεατές, παρακολούθησαν για έστω και ένα λεπτό το ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ καθημερινά. Στους Άνδρες 18-54 ο μέσος όρος έφτασε το 26% και στις Γυναίκες 18-54 το 17,4%, σημειώνοντας και εκεί πρωτιές έναντι του ανταγωνισμού.

Το διαφορετικό «δελτίο ειδήσεων» του ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ έρχεται στις οθόνες ζωντανά, καθημερινά στις 20:00 στο OPEN.

0 Σχόλια