Αβραμίκας Βασίλης: Το κέρδισε με το σπαθί του τελικά το χρυσό ο λεβένταρος και εύγε του!



Την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο αθλητής του ΑΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Κ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΑΒΡΑΜΙΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ στο Διεθνές πρωτάθλημα Bavaria 2021 που διοργάνωσε διαδικτυακά η Ομοσπονδία Ταεκβοντο της Βαυαρίας το Σάββατο 6/2/2021.

Ο αθλητής αγωνίστηκε στην κατηγορία P20 U30 Para Taekwondo με προπονητή του τον κο Παναγιώτη Παλαιολόγου και την Κυριακή Χατζογιαννάκη προπονήτρια του Para Taekwondo και βοηθό την Κωνσταντίνα Θωμοπούλου πρωταθλήτρια Ελλάδος 2019.


Μια παγκόσμια πρώτη για τον αθλητή και της Αχαρνές αφού είναι ο Πρώτος Έλληνας αθλητής που κατακτάει χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία αυτή. Με τον αθλητή επικοινώνησε μετά την λήξη του αγώνα τηλεφωνικά ο Δήμαρχος Αχαρνών κος Σπύρος Βρεττός και τον συνεχάρει για την επιτυχία του και δεσμεύτηκε ότι θα συναντηθούν μόλις αρθούν τα περιοριστικά μέτρα.

Υ.Γ. Ο Βασίλης, αγωνίζεται μόνος του, κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες με σύμμαχο την οικογένεια του. Και τα καταφέρνει και φέρνει πρωτιές. Και αυτό κάνει ακόμη μεγαλύτερη την επιτυχία του.

Ο Βασίλης Αβραμίκας, (σημειώστε κάπου το όνομα του φέρελπι Αθλητή) δεν χρειάζεται μόνο τα "εύγε μας" και το χτύπημα στην πλάτη κατόπιν εορτής και αφού τα καταφέρνει βάζοντας τον δικό του πόνο και τις στερήσεις μπροστά.

Όπως ΌΛΟΙ οι αθλητές χρειάζεται την Πολιτεία, τους φορείς, τον Δήμο κατοικίας του δίπλα του!
Kαι πολύ φοβάμαι, πως ο συγκεκριμένος αθλητής που διαπρέπει, όπως πολλοί άλλοι αθλητές ανά την Ελλάδα, μόλις σβήσουν τα φώτα της απονομής του μεταλλίου, μένει με ελάχιστους ανθρώπους δίπλα του...


Με πληροφορίες από τα fylikanea.gr

0 Σχόλια