Άνταμ Λεβίν: «Το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου» - Η απάντησή του για την παράνομη σχέση του με μοντέλο


Αρνείται ότι ήταν ζευγάρι με το μοντέλο Σάμνερ Στροχ, αλλά παραδέχεται ότι «ξεπέρασε τα όρια» στην ανάρτησή του


Την απάντησή του σε όσα ισχυρίζεται το μοντέλο, Σάμνερ Στροχ, έδωσε προ ολίγου ο Άνταμ Λεβίν, frontman των Maroon 5.

Παρά το γεγονός, ότι είναι παντρεμένος με το σούπερ μόντελ, Μπεχάτι Πρίνσλοου, εδώ και οκτώ χρόνια, ένα βίντεο που έγινε viral στο TikTok, τον θέλει να μην της είναι πιστός σύζυγος. Η Σάμνερ Στροχ αποκάλυψε την «παράνομη» σχέση τους και άφησε, να διαρρεύσουν στιγμιότυπα από τις συνομιλίες τους.

Όπως ισχυρίζεται, το ειδύλλιο μεταξύ τους ξεκίνησε λίγο πριν εκείνος ανακοινώσει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της συζύγου του.

«Ουσιαστικά, είχα σχέση με έναν άνδρα που είναι παντρεμένος με ένα σούπερ μόντελ της Victoria's Secret. Εκείνη την εποχή ήμουν νέα και αφελής. Νιώθω ότι με εκμεταλλεύονταν. Δεν ήμουν στο προσκήνιο, όπως είμαι τώρα, οπότε σίγουρα χειραγωγήθηκα πιο εύκολα» ακούγεται να λέει.

Η απάντηση του Άνταμ Λεβίν


Μέσα από Instagram stories, ο Λεβίν αρνείται ότι είχε σχέση με τη Στροχ, αλλά παραδέχεται ότι «ξεπέρασε τα όρια».

«Πολλά λέγονται για μένα τώρα και θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Έκρινα λάθος στο να μιλώ σε οποιονδήποτε άλλον πέρα από τη γυναίκα μου με τρόπο που παραπέμπει σε φλερτ.

Δεν είχα σχέση, παρόλα αυτά, ξεπέρασα τα όρια κατά τη διάρκεια μία θλιβερής περιόδου στη ζωή μου. Σε ορισμένες περιπτώσεις έγινε ανάρμοστο. Το παραδέχομαι και έχω κάνει βήματα να το θεραπεύσω μαζί με την οικογένειά μου. Η γυναίκα μου και η οικογένιεά μου είναι αυτό που με νοιάζει περισσότερο στον κόσμο. Το να είμαι όσο αφελής και τόσο ηλίθιος να ρισκάρω το μοναδικό πράγμα που πραγματικά με ενδιαφέρει, είναι το μεγαλύτερο λάθος που έκανα ποτέ. Δεν πρόκειται να το ξανακάνω. Παίρνω όλη την ευθύνη. Θα το ξεπεράσουμε. Και θα το ξεπεράσουμε μαζί» έγραψε.

Δείτε την ανάρτησή του

0 Σχόλια