Ο Μπάιντεν στην Αγγλία κόλλησε στο μποτιλιάρισμα! ( video)


Όταν μετακινείται ο πρόεδρος των ΗΠΑ μέσα στο «Τέρας» οι δρόμοι είναι πάντα κλειστοί στην κυκλοφορία. Αυτή τη φορά όμως βρέθηκε εγκλωβισμένος σε μποτιλιάρισμα.


Η κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ έγινε η αφορμή για μερικά τα πιο εντυπωσιακά ρεκόρ και στατιστικά που έχουν καταγραφεί ποτέ στην ιστορία. 

Μεταξύ αυτών ήταν και ένα αναπάντεχο περιστατικό, το οποίο για όσους γνωρίζουν είναι μοναδικό στα χρονικά, ιδίως τις τελευταίως δεκαετίες.



Ο λόγος για την μετακίνηση του προέδρου Μπάιντεν κατά την διάρκεια των τελετών για την ταφή της Ελισάβετ. Ο Μπάιντεν ήταν ο μόνος από τους πάνω από 500 επίσημους προσκεκλημένους αρχηγούς κρατών, στον οποίο επιτράπηκε να φέρει το δικό του μεταφορικό μέσο.

Πρόκειται για το γνωστό «Beast», το «Τέρας» που ακολουθεί παντού τον πρόεδρο των ΗΠΑ όπου και να ταξιδέψει στον κόσμο, εξασφαλίζοντας γι’ αυτόν πλήρη ασφάλεια τόσο με την ισχυρή προστασία από το αμάξωμα όσο και με τα ηλεκτρονικά αντίμετρα που διαθέτει.

Στην περίπτωση όμως του Λονδίνου, ο Μπάϊντεν βρέθηκε σε μία δυσάρεστη θέση, καθώς δεν είχαν κλείσει οι δρόμοι για αυτόν αποκλειστικά, αλλά αναγκάστηκε να κινηθεί και αυτός ανάμεσα στα άλλα αυτοκίνητα.


Και το Λονδίνο, η γνωστή πρωτεύουσα των μεγάλων μποτιλιαρισμάτων και της έντονης κυκλοφορίας του έδειξε το δικό της σκληρό πρόσωπο. Το “Τέρας” εγκλωβίστηκε ανάμεσα σε άλλα αυτοκίνητα που είχαν γεμίσει τους δρόμους της πόλης, με αποτέλεσμα η φοβερή και τρομερή Cadillac να κινείται με χαμηλές ταχύτητες ανάμεσα στα άλλα αυτοκίνητα.

Το 5,5 μέτρων τεράστιο θωρακισμένο όχημα κατευθυνόμενο προς το Westminter Abbey δεν κατάφερε να αποφύγει την μοίρα των κοινών θνητών. Και κάποια video που ανέβηκε στα social media τον δείχνουν μάλλον να το απολαμβάνει καθώς χαιρετά μέσα από το αυτοκίνητο το συγκεντρωμένο πλήθος.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι οι μυστικές υπηρεσίες που τον συνόδευαν θα αισθάνονταν ιδιαίτερα άβολα με αυτή την συνθήκη. Όμως είναι τέτοιες οι δυνατότητες του “Τέρατος” που πραγματικά θα έπρεπε να γίνουν φοβερά και τρομερά πράγματα για να κινδυνεύσει ο πρόεδρος Μπάϊντεν.

Τουλάχιστον έτσι πήρε μια γεύση από την καθημερινότητα εκατομμυρίων ανθρώπων που ταλαιπωρούνται καθημερινά στο Λονδίνο.

0 Σχόλια