Σε τρεις μεγάλες διοργανώσεις αγωνίστηκε ο διεθνής αθλητής του Para Taekwondo Βασίλης Αβραμίκας


Δεν σταματά να μας προκαλεί δέος η ψυχική δύναμη του Βασίλη Αβραμίκα, ενός αθλητή που έχει διανύσει χιλιόμετρα επιτυχίας κατακτώντας το ένα μετάλλιο μετά το άλλο με μόνο στήριγμα τους δικούς του ανθρώπους.


Στις 7/10/2023 αγωνίστηκε στο Διεθνές πρωτάθλημα Kyonggi 2023 στο Para Taekwondo με την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες και τον σύλλογο ΠΑΣΚΑ στην κατηγορία P20 Dan Ανδρών όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα.

Στο Taekwondo αγωνίστηκε στις 4-5/11/2023 στο Πρωτάθλημα της ΕΝΩΣΗΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΌ ΝΟΤΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ στο Λαύριο όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία -63 Ανδρών μαύρων ζωνών και στην συνέχεια ταξίδεψε και αγωνίστηκε στον Πολύγυρο Χαλκιδικής στις 17-19/11/2023 στο Πανελλήνιο κύπελλο Σταμάτης Κασσης που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό στην κατηγορία -63 Ανδρών μαύρων ζωνών όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με τον σύλλογο του ΑΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Κ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ.


Επιστρέφοντας από την Βόρεια Ελλάδα θα αγωνιστεί στο Πανελλήνιο κύπελλο Γ. Βολαρης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό στις 1-3/12/2023 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

0 Σχόλια